Arsip Kategori: Uncategorized

Manglé jeung Sajak

Téddi Muhtadin MANGLÉ Seungit satiir Mutiara malati Dada jeung ati. (Wahyu Wibisana) Hirup huripna sajak Sunda teu bisa dipisahkeun jeung hirup huripna Manglé. Sok sanajan lain media citak anu munggaran jeung hji-hijina nu ngamuat sajak, tapi ketak Manglé dina ngahuripan … Lanjutkan membaca

Ditulis pada Uncategorized | Komentar Dinonaktifkan pada Manglé jeung Sajak

Hello world!

Selamat datang di Blog Universitas Padjadjaran. Ini adalah artikel pertama Anda.

Ditulis pada Uncategorized | 1 Komentar