Arsip Penulis: Teddi Muhtadin

Tentang Teddi Muhtadin

Teddi Muhtadin adalah dosen Program Studi Sastra Sunda, Fakultas Ilmu Budaya, Unpad, sejak 1999. Mata kuliah yang pernah dan tengah diampu a.l. Telaah Sastra, Sastra Sunda, Kritik Sastra Sunda, Kajian Budaya, Penulisan Karya Sastra, Seni Teater, dan Penulisan Karya Ilmiah Populer. Aktif melakukan Penelitian dalam bidang bahasa, sastra, dan budaya Sunda serta Pengabdian kepada Masyarakat. Di luar kampus, ikut serta dalam pemberdayaan masyarakat sastra dan budaya Sunda.

Ngaderes Hasan Mustapa ~ Ahmad Rijal Nasrullah

Ditulis pada Musikalisasi Puisi | Komentar Dinonaktifkan pada Ngaderes Hasan Mustapa ~ Ahmad Rijal Nasrullah

https://www.youtube.com/watch?v=J-vzgLabzmU

Ditulis pada Musikalisasi Puisi | Komentar Dinonaktifkan pada https://www.youtube.com/watch?v=J-vzgLabzmU

“Tentang Api” ~ Musikalisasi Puisi ~ Nonverbal~Teddi Muhtadin

Ditulis pada Musikalisasi Puisi | Tag | Komentar Dinonaktifkan pada “Tentang Api” ~ Musikalisasi Puisi ~ Nonverbal~Teddi Muhtadin

Hadiah Sastra Sunda Rancage 2017

Tribun Jabar, 1 Februari

Ditulis pada Kliping | Komentar Dinonaktifkan pada Hadiah Sastra Sunda Rancage 2017

Waduk

Monolog Sok sanaos kalebet kana basa cohag, kasar, atawa garihal, nanging ayeuna mah kawas nu parantos prah diucapkeun. Teu matak kagok ngedalkeunana, teu matak ningnang ngadanguna: Waduk! Hé hé…. Paralun, sanés badé ngageugeuleuh. Da unggal jalma pada boga. Sato-sato ogé … Lanjutkan membaca

Ditulis pada Monolog | Tag | Komentar Dinonaktifkan pada Waduk

Manglé jeung Sajak

Téddi Muhtadin MANGLÉ Seungit satiir Mutiara malati Dada jeung ati. (Wahyu Wibisana) Hirup huripna sajak Sunda teu bisa dipisahkeun jeung hirup huripna Manglé. Sok sanajan lain media citak anu munggaran jeung hji-hijina nu ngamuat sajak, tapi ketak Manglé dina ngahuripan … Lanjutkan membaca

Ditulis pada Uncategorized | Komentar Dinonaktifkan pada Manglé jeung Sajak

Hello world!

Selamat datang di Blog Universitas Padjadjaran. Ini adalah artikel pertama Anda.

Ditulis pada Uncategorized | 1 Komentar