Arsip Bulanan: Februari 2016

Hadiah Sastra Sunda Rancage 2017

Tribun Jabar, 1 Februari

Ditulis pada Kliping | Komentar Dinonaktifkan pada Hadiah Sastra Sunda Rancage 2017

Waduk

Monolog Sok sanaos kalebet kana basa cohag, kasar, atawa garihal, nanging ayeuna mah kawas nu parantos prah diucapkeun. Teu matak kagok ngedalkeunana, teu matak ningnang ngadanguna: Waduk! Hé hé…. Paralun, sanés badé ngageugeuleuh. Da unggal jalma pada boga. Sato-sato ogé … Lanjutkan membaca

Ditulis pada Monolog | Tag | Komentar Dinonaktifkan pada Waduk